Ποιότητα και τεχνολογία αλεύρων=Food qualityand technology

Μασταλούδη, Αναστασία (2015) Ποιότητα και τεχνολογία αλεύρων=Food qualityand technology. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap7_2015.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (715kB)

Abstract

Η παρούσα μελέτη ασχολήθηκε με τα σιτηρά και την ποιότητά τους. Αναλυτικά, γίνεται εκτενή αναφορά στα σιτηρά, την επεξεργασία σίτου, την παραγωγή, τους τύπους και την ποιότητα των αλεύρων. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στη χημική σύσταση των σιτηρών και στην ανάλυση για το σκληρό σιτάρι. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στις αναλύσεις για το σιμιγδάλι αλλά και σε πιο γενικές αναλύσεις αλεύρου.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Κουντουράς Κωνσταντίνος
Uncontrolled Keywords: Σιτηρά, Ποιότητα, αλεύρου, Σκληρό σιτάρι, Διοίκηση ολικής ποιότητας
Subjects: Δ > Διοίκηση ολικής ποιότητας
Τ > Τεχνολογία τροφίμων
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 24 Mar 2016 13:33
Last Modified: 24 Mar 2016 13:35
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/7969

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top