Items where Subject is "Τ > Τεχνολογία τροφίμων"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Μ | Τ | Χ
Number of items at this level: 8.

Μ

Μασταλούδη, Αναστασία (2015) Ποιότητα και τεχνολογία αλεύρων=Food qualityand technology. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαστρογιάννη, Μαρία (2015) Κατηγορίες και τεχνολογία παρασκευής κρεατοσκευασμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τ

Τζάκου, Ελευθέριος (2003) Διοικητική οργάνωση και κόστος εγκατάστασης και εφαρμογής συστήματος HACCP σε βιομηχανική μονάδα παραγωγής παγωτού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσάκαλου, Ελένη (2009) Εκτίμηση της ποιότητας του κρέατος με τη χρήση βιοφυσικών μεθόδων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσίρου, Χριστίνα (2009) Τεχνολογία στην προετοιμασία τυριών – ελαττώματα των τυριών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσολακίδου, Χριστίνα (2015) Ποιοτικός έλεγχος κεφαλοτυριού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τυπάλδου, Μαριγώ (2006) Το νερό στη βιομηχανία τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χ

Χριστοδούλου, Αναστασία (2006) Αποτελέσματα από τη χρήση νέων μέσων και πρακτικών στις βιολογικές καλλιέργειες του Ν. Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Sat Nov 23 01:03:38 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top