Παραγωγή και εμπορία γάλακτος και των προϊόντων του στην περιοχή της Θεσσαλίας

Λαζάρου, Μαρία (2008) Παραγωγή και εμπορία γάλακτος και των προϊόντων του στην περιοχή της Θεσσαλίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap27_2008.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (840kB)

Abstract

Η παρούσα εργασία ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία γαλακτοκομικών προ ϊόντων στον Ελλαδικό χώρο και ειδικότερα στη περιοχή της Θεσσαλίας. Σήμερα ο πρωτογενής και δευτερογενής τομέας που ασχολείται με τη παραγωγή νωπού γάλακτος και γαλακτοκομικών αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο της εθνικής οικονομίας και κατέχει μεγάλο ποσοστό στο σύνολο του Εθνικού Ακαθάριστου Προϊόντος. Στην ανασκόπηση μελετάται περισσότερο η περιοχή της Θεσσαλίας, ως μια περιοχή με σημαντική συμβολή στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, και παρουσιάζονται πραγματικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τη στατιστ ική υπηρεσία και άλλους οργανισμούς όπως το ΕΘΙΑΓΕ και το ΣΒΕ. Τέλος γίνεται αναφορά στις προοπτικές της αγοράς που επικρατεί τόσο στον Ελλαδικό χώρο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και τις τάσεις που κυριαρχούν με βάση τη διεθνής κατάσταση

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Λοΐζου Ευστράτιος
Uncontrolled Keywords: Βιομηχανία γάλατος, Παραγωγή γάλατος(Θεσσαλία), Νωπό Γάλα, Παστεριωμένο Γάλα
Subjects: Ε > Επιχειρησιακή δραστηριότητα
Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 02 Mar 2015 16:38
Last Modified: 14 Nov 2015 10:56
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/273

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top