Αξιολόγηση ανοικτών συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου, μελέτη περίπτωσης: κατασκευή διαδικτυακού τόπου παρουσίασης επιχείρησης πώλησης προϊόντων delicatessen

Νικολόπουλος, Δημήτριος (2020) Αξιολόγηση ανοικτών συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου, μελέτη περίπτωσης: κατασκευή διαδικτυακού τόπου παρουσίασης επιχείρησης πώλησης προϊόντων delicatessen. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
EI31_2020.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (3MB)

Abstract

Τα τελευταία χρόνια ο τρόπος με τον οποίο δημιουργούνται οι ιστότοποι φαίνεται να διαφοροποιείται, η μερίδα προγραμματιστών, οι οποίοι κάνουν χρήση κάποιου συστήματος διαχείρισης περιεχομένου, προκειμένου να αναπτύξουν ιστότοπους φαίνεται να αυξάνεται διαρκώς. Σε αυτή την εργασία πραγματοποιείται μία παρουσίαση των πιο χρησιμοποιημένων συστημάτων ανοιχτού κώδικα εξ’ αυτών, αναφέροντας την βασική τους λειτουργία και εξετάζοντας τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που εμφανίζει το καθένα από αυτά. Ακόμη γίνεται στατιστική ανάλυση για τα πιο χρησιμοποιημένα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, κατά την περίοδο 2015-2020, εξετάζοντας το μερίδιο αγοράς που καταλαμβάνει το καθένα και την προτίμησή τους έναντι της ανάπτυξης χωρίς την χρήση αυτών. Επιπρόσθετα επιλέγεται το σύστημα που ταιριάζει περισσότερο στις δικές μου ανάγκες, το οποίο και χρησιμοποιείται προκειμένου να αναπτυχτεί ένας νέος ιστότοπος. Τέλος ακολουθεί μία παρουσίαση του ιστότοπου που δημιουργήθηκε.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Τασκασαπλίδης Γεώργιος
Uncontrolled Keywords: Δημιουργία ιστοτόπων, Συστήματα ανοιχτού κώδικα.
Subjects: Ε > Επιχειρήσεις - Πληροφορική
Ι > Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Π > Προώθηση πωλήσεων
Σ > Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου - (CMS)
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 16 Apr 2021 08:20
Last Modified: 16 Apr 2021 08:20
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10842

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top