Up a level |
Γεωργιάδου, Συμέλα (2021) Χαρακτηριστικά των υπερτροφών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γιαννακάκη, Χριστίνα (2012) Οι κυριότεροι παθογόνοι μικροοργανισμοί που απαντώνται στα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Διδώλης, Μάρκος Ραφαήλ (2012) Νέες κατηγορίες ενώσεων και βιολειτουργικά τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ζέρβου, Νίκη (2009) Τα αλλεργιογόνα συστατικά στα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Καρυώτης, Κωνσταντίνος (2020) Προσδιορισμός του ολικού φαινολικού περιεχομένου & της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων σοκολάτας σε σκόνη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κωστή, Τριανταφυλλιά (2021) Οργανικά οξέα και τα άλατά τους για τη βελτίωση της γεύσης και η χρησιμοποίηση και δράση τους στα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κωστόπουλος, Αθανάσιος (2017) Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κωτσίου, Αφροδίτη (2010) Ο ρόλος των συντηρητικών στην τεχνολογία τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Μπιλμπίλη, Μαρία (2022) Ασηπτική διεργασία και συσκευασία τροφίμων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Νάστου, Ανδρομάχη (2010) Μελέτη της μεταβολής των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφόρων τύπων ελαιολάδου & σησαμελαίου μετά από βαθύ τηγάνισμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Χατζηγιαννίδης, Χαράλαμπος (2014) Λειτουργικά τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc