Τασούλη, Αλεξάνδρα-Ασπασία (2009) Χημικά πρόσθετα και κίνδυνοι γαι τη δημόσια υγεία: επικίνδυνα "Ε". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
epeap83_2009.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (764kB) |
Abstract
Στόχος αυτής της εργασίας είναι να γίνει γνωστό η χρήση των χημικών πρόσθετων στα τρόφιμα και οι κίνδυνοι στη δημόσια υγεία. Η τεχνολογία των τροφίμων μετα την ένταξη μετά την ένταξη στην ΕΟΚ άρχισε να λαμβάνει υπόψιν της την τεχνολογία των προηγμένων χωρών προκειμένου να ανταγωνιστεί τα προϊόντα τους.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Τσιότσιας Αρσένιος |
Uncontrolled Keywords: | Πρόσθετα συντηρητικά, Χρωστικές ουσίες, Γλυκαντικές ύλες , Πηκτικά μέσα |
Subjects: | Χ > Χημικές ουσίες Δ > Δημόσια υγεία |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 21 Mar 2015 14:38 |
Last Modified: | 24 Apr 2015 07:15 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/995 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |