Σχεδιασμός συσκευασιών προϊόντων υγιεινής διατροφής

Λούσιος, Ζήσης Κ. (2016) Σχεδιασμός συσκευασιών προϊόντων υγιεινής διατροφής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
BS11_2016.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Η εργασία παρουσιάζει μια σειρά διαφορετικών συσκευασιών, που σχεδιάστηκαν με τη χρήση συστημάτων CAD και απευθύνονται σε ένα ευρύτερο κοινό καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς. Αρχικά, γίνεται αναφορά στη συσκευασία, αναλύεται η λειτουργία και ο ρόλο της, ενώ παρουσιάζονται επιλεγμένα τρόφιμα υψηλής θρεπτικής αξίας (γάλα, βρώμη, σοκολάτα υγείας), τα οποία και αποτελέσουν το περιεχόμενο της συσκευασίας. Στη συνέχεια, αναπτύσσεται η συσκευασία των τροφίμων υψηλής θρεπτικής αξίας και τέλος, παρουσιάζονται οι σχεδιαστικές προτάσεις για την συσκευασία ενός ολοκληρωμένου θρεπτικού σνακ.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Κυράτσης Παναγιώτης, Ευκολίδης Νικόλαος
Uncontrolled Keywords: Σχεδιασμός συσκευασιών σνακ, Συσκευασία τροφίμων υψηλής θρεπτικής αξίας
Subjects: Β > Βιομηχανικός σχεδιασμός
Σ > Συσκευασία - Σχεδιασμός
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών & Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ (Κοζάνη) > Κατεύθυνση Bιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 03 Oct 2017 09:28
Last Modified: 03 Oct 2017 09:28
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/9049

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top