Κυριακίδου, Μαρία (2015) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην επεξεργασία ζάχαρης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
epeap11_2015.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (599kB) |
Abstract
Στη συγκεκριμένη εργασία ορίζονται τα κρίσιμα σημεία ελέγχου (ccp) και γίνεται χρήση των 7 αρχών του συστήματος HACCP. Πραγματοποιείται αναγνώριση κινδύνων και στη συνέχεια πίνακας προσδιορισμού επικινδυνότητας. Για να εκτιμηθεί η σημασία ενός κινδύνου και ως εκ τούτου, να αποφασισθεί αν απαιτείται η εγκατάσταση ενός ccp στο διάγραμμα ροής, στο οποίο ο κίνδυνος θα πρέπει να εξαλειφθεί ή να μειωθεί σε αποδεκτό επίπεδο.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Κουντουράς Κωνσταντίνος |
Uncontrolled Keywords: | Επεξεργασία ζάχαρης, Σύστημα HACCP |
Subjects: | Ζ > Ζαχαρότευτλο |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Βιβλιοθήκης |
Date Deposited: | 30 Mar 2016 07:55 |
Last Modified: | 30 Mar 2016 07:55 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/7987 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |