Κιούκιος, Νικόλαος (2004) Εφαρμογή συστήματος HACCP σε έτοιμες προς κατανάλωση σαλάτες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
epeap23_2004.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (450kB) |
Abstract
Σκοπός αυτής της εργασίας είναι να καταγράψει όλες τις ενέργειες και τα βήματα που ακολουθούνται για την εφαρμογή ενός σχεδίου HACCP στον τομέα των έτοιμων προς κατανάλωση σαλατών και ειδικότερα των Ελληνικών παραδοσιακών σαλατών, την αγγουροντομάτα, την πολίτικη, την πατατοσαλάτα και την μαρουλοσαλάτα. Περιγράφονται όλοι οι βασικοί κανόνες υγιεινής, οι κίνδυνοι που πρέπει να αντιμετωπιστούν και η πρόληψη τους, τα διαγράμματα ροής της παραγωγικής διαδικασίας και η παρακολούθηση των κρίσιμων σημείων της. Τέλος, περιγράφονται όλες οι απαραίτητες πιθανές διορθωτικές ενέργειες και ο τρόπος επαλήθευσης του σχεδίου HACCP.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Λαλάς Σταύρος |
Uncontrolled Keywords: | Ανάλυση Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (Good Manufacturing Practice, GMP), Μικροβιολογικοί κίνδυνοι τροφίμων, Κρίσιμα σημεία ελέγχου, HACCP |
Subjects: | Δ > Διατροφή - Ποιότητα Λ > Λαχανικά Π > Ποιοτικός έλεγχος |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 15 Mar 2015 13:20 |
Last Modified: | 31 Mar 2015 09:41 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/746 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |