Κήττα, Αφροδίτη (2010) Ποιότητα νωπού παστεριωμένου γάλακτος από την εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
epeap78_2010.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (8MB) |
Abstract
gg
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Πρόγραμμα Βελτίωσης Ποιότητας του γάλακτος, Κανονισμός Ελέγχου Ποιότητας 46/92, HACCP, Πρότυπο ISO 9001/2000, Μικροβιολογικός και φυσιοχημικός έλεγχος, Προστασία του καταναλωτή |
Subjects: | Γ > Γαλακτοκομική μικροβιολογία Κ > Καταναλωτές - Ευρωπαϊκή Ένωση - Προστασία Π > Ποιοτικός έλεγχος |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 07 Mar 2015 12:49 |
Last Modified: | 23 Oct 2015 10:46 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/403 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |