Ο ρόλος των ζωοτροφών, η θρεπτική αξία, τα συστατικά και η σημασία τους στη διατροφή των ζώων

Ξηραδάκη, Ελένη (2007) Ο ρόλος των ζωοτροφών, η θρεπτική αξία, τα συστατικά και η σημασία τους στη διατροφή των ζώων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
zp33_2007.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (196kB)

Abstract

Στην πτυχιακή αυτή εργασία παρουσιάζονται νεότερα στοιχεία διατροφής των αγροτικών ζώων. Το αντικείμενο αυτής της εργασίας πιο αναλυτικά είναι η περιγραφή του ρόλου των θρεπτικών συστατικών στη διατροφή των ζώων και τονίζονται οι θρεπτικές ανάγκες των ζώων για συντήρηση, ανάπτυξη, πάχυνση και γαλακτοπαραγωγή, οι τιμές για το συντελεστή κοιλιακού φόρτου, καθώς γίνεται εκτενής αναφορά στον καταρτισμό των σιτηρεσίων. Ακόμη, παρουσιάζονται οι παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή της τροφής από τα ζώα, καθώς και εκείνες οι παράμετροι που επηρεάζουν την πρόσληψη της τροφής και αναλύονται οι βιταμίνες που χρησιμοποιούνται στη διατροφή των παραγωγικών ζώων.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Γιάννενας Ηλίας
Uncontrolled Keywords: Ζωοτροφές, Διατροφής αγροτικών ζώων, Θρεπτικές ανάγκες των ζώων,
Subjects: Ζ > Ζωοτροφές
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 06 Mar 2015 20:21
Last Modified: 10 Mar 2015 08:41
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/390

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top