Αντωνίου, Ιωάννης (2010) Παραγωγή και ποιότητα αλλαντικών της εταιρίας Β.Ι.Κ.Η. Εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
epeap81_2010.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (6MB) |
Abstract
Η παρούσα πτυχιακή εργασία αρχικά, αναφέρεται στα κυριότερα προβλήματα του κλάδου της επεξεργασίας κρέατος. Στην αναγκαιότητα εφαρμογή των κανόνων της καλής υγειονομικής πρακτικής. Ακολουθεί ο τρόπος εφαρμογής των κανόνων του συστήματος διασφάλισης ποιότητας (HACCP). Παρακάτω σε κατάλογο οι κίνδυνοι και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου στις εταιρία ΒΙΚΗ καθώς και οι απαραίτητες διαρθρωτικές ενέργειες. Στο τέλος αναφέρονται οι προτάσεις για την καλύτερη εφαρμογή των κανόνων και όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξέλιξη των υπαρχόντων συστημάτων παραγωγής.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Αλλαντοβιομηχανία(ΒΙΚΗ), Κρεατοσκευάσματα, HACCP, Πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων |
Subjects: | Α > Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο Π > Προϊόντα - Εμπορική ονομασία Π > Ποιοτικός έλεγχος |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 06 Mar 2015 10:17 |
Last Modified: | 21 Oct 2015 11:30 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/369 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |