Η βιολογική γεωργία και η τεχνική της παραγωγής και οινοποίησης οίνου

Νατσιού, Μαρία (2014) Η βιολογική γεωργία και η τεχνική της παραγωγής και οινοποίησης οίνου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap14_2014.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Σήμερα η Ελλάδα παίζει ρόλο στο διεθνή πολιτισμό και στη βιομηχανία του κρασιού. Η βιολογική αμπελοκαλλιέργεια στην Ελλάδα εφαρμόζεται σε έκταση αμπελώνων οινοποιίας που ξεπερνά τα 36.858 στρέμματα. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη της βιολογικής καλλιέργειας και συγκεκριμένα της αμπελοκαλλιέργειας στην Ελλάδα όσο αφορά το ποσοστό της εγχώριας παραγωγής βιολογικού κρασιού από βιολογικό αμπέλι.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Τσακίρης Ιωάννης
Uncontrolled Keywords: Βιολογικό κρασί, Αμπέλι, Σταφύλι, Οινοποίηση, Βιολογική γεωργία
Subjects: Α > Αγροτικά προϊόντα
Β > Βιολογική γεωργία
Ο > Οινοποιεία
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 04 Mar 2015 15:27
Last Modified: 09 Mar 2017 07:56
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/298

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top