Νατσιού, Μαρία (2014) Η βιολογική γεωργία και η τεχνική της παραγωγής και οινοποίησης οίνου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
epeap14_2014.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (2MB) |
Abstract
Σήμερα η Ελλάδα παίζει ρόλο στο διεθνή πολιτισμό και στη βιομηχανία του κρασιού. Η βιολογική αμπελοκαλλιέργεια στην Ελλάδα εφαρμόζεται σε έκταση αμπελώνων οινοποιίας που ξεπερνά τα 36.858 στρέμματα. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη της βιολογικής καλλιέργειας και συγκεκριμένα της αμπελοκαλλιέργειας στην Ελλάδα όσο αφορά το ποσοστό της εγχώριας παραγωγής βιολογικού κρασιού από βιολογικό αμπέλι.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Τσακίρης Ιωάννης |
Uncontrolled Keywords: | Βιολογικό κρασί, Αμπέλι, Σταφύλι, Οινοποίηση, Βιολογική γεωργία |
Subjects: | Α > Αγροτικά προϊόντα Β > Βιολογική γεωργία Ο > Οινοποιεία |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 04 Mar 2015 15:27 |
Last Modified: | 09 Mar 2017 07:56 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/298 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |