Μπάναλη, Μαρία (2014) Ποιοτικός έλεγχος τυριού «Φέτα». BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
epeap16_2014.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (18MB) |
Abstract
Η εργασία μου αποτελείται από τρία βασικά μέρη το 1ο είναι το θεωρητικό που μιλάει γενικά για την τυροκομία το 2ο μέρος μιλάει ειδικά για την Φέτα τις βασικές ύλες που χρειάζεται για την παραγωγή της, τα βασικά στάδια παραγωγής της τα ελαττώματα τους ελέγχους που γίνονται στην Φέτα αλλά και οικονομικά στοιχεία-εξαγωγές της Φέτας. Το 3ο μέρος είναι το πειραματικό μέρος όπου αναφέρεται ο προσδιορισμός του pH, της οξύτητας, της υγρασίας, της τέφρας, του άλατος, της λιποπεριεκτικότητας, του ολικού αζώτου/πρωτεΐνη και της νοθείας με αγελαδινό γάλα.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Κουντουράς Κωνσταντίνος |
Uncontrolled Keywords: | Τυρί, Φέτα, Τυροκομία, Αγελαδινό γάλα, Γαλακτική περίοδο, Μακροσκοπικός έλεγχος, Μικροβιολογικός έλεγχος |
Subjects: | Γ > Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο Γ > Γαλακτοκομική μικροβιολογία |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 04 Mar 2015 13:59 |
Last Modified: | 01 Apr 2015 09:50 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/296 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |