Γεωργάρα, Βασιλική (2006) Παρασκευή και έλεγχος παστεριωμένων αλλαντικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
epeap11_2006.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (630kB) |
Abstract
Το κρέας και τα αλλαντικά ως σημαντικά στοιχεία της ανθρώπινης διατροφής δεσπόζουν στο τραπέζι μας. Σκοπός της εργασίας είναι η παρουσίαση του τρόπου παρασκευής και ελέγχου. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η παρουσίαση του τρόπου παρασκευής και των ελέγχων που υφίστανται τα παστεριωμένα αλλαντικά. Στόχος της είναι η ενημέρωση των σπουδαστών και του καταναλωτικού κοινού, ώστε να γίνουν γνώστες, αφενός για την παρασκευή των παστεριωμένων αλλαντικών και τη διατροφική αξία τους και αφετέρου, για τους κινδύνους που εγκυμονούν από αυτά.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Αλλαντικά, Παστερίωση |
Subjects: | Α > Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 26 Feb 2015 17:01 |
Last Modified: | 26 Nov 2015 09:19 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/137 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |