Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην χυμοποίηση του πορτοκαλιού

Γαλιώτος, Απόστολος (2005) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην χυμοποίηση του πορτοκαλιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap85_2005.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (430kB)

Abstract

Οι χυμοί των εσπεριδοειδών και κυρίως του πορτοκαλιού αποτελούν βασικό στοιχείο της υγιεινής διατροφής του ανθρώπου. Αυτό οφείλεται στη μεγάλη θρεπτική αξία που έχει αφού συστατικά του πορτοκαλιού παρέχουν προστασία από προβλήματα υγείας αλλά και τονώνουν τον οργανισμό μετά από έντονη σωματική κόπωση. Οι πρώτες βιομηχανίες χυμοποίησης πορτοκαλιών εμφανίστηκαν στην Ελλάδα το 1984. Με το πέρασμα των χρόνων ο αριθμός και η δυναμικότητα των βιομηχανιών χυμοποίησης μεγάλωνε και οι μέθοδοι και η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία προσαρμοζόταν στις καινούργιες ανακαλύψεις

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Χυμοποίηση, Ανάλυση κινδύνων, Κρίσιμα σημεία ελέγχου
Subjects: Χ > Χυμοί - Αναψυκτικά
Ε > Εμπόριο - Ελλάδα
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 26 Feb 2015 16:53
Last Modified: 01 Apr 2015 10:58
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/136

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top