Τζούρα, Πολυξένη (2010) Βιομηχανική επεξεργασία και χρήσεις πατάτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
fp1_2010.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (10MB) |
Abstract
Η εργασία αναφέρεται στην επεξεργασία της πατάτας από τις βιομηχανίες καθώς και στην αποδοχή των προϊόντων της από τους καταναλωτές και αποδεικνύει την σπουδαιότητα που έχει η πατατοκαλλιέργεια τόσο στην διατροφή όσο και στην δημιουργία θέσεων εργασίας μέσα στο σημερινό δύσκολο πολιτικοοικονομικό περιβάλλον. Ο εξοπλισμός και η τεχνολογία για την επεξεργασία της πατάτας διαφέρει σήμερα απ’ότι περιγράφεται στην παρούσα εργασία αλλά η φιλοσοφία και η βασική διαδικασία παραγωγής προϊόντων πατάτας παραμένει γενικά η ίδια.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Γιακαλής Λεωνίδας |
Uncontrolled Keywords: | Κατεψυγμένα λαχανικά, Πατατοκαλλιέργεια, Τηγανιτές πατάτες |
Subjects: | Λ > Λαχανικά Π > Πατάτες |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 31 Mar 2015 07:38 |
Last Modified: | 06 Nov 2015 11:26 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/1314 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |