Χρηματοοικονομική αξιολόγηση των ελληνικών Super Market Μασούτης και ΑΒ Βασιλόπουλος για την περίοδο 2015 - 2019

Σαχταρίδου, Ευπραξία (2021) Χρηματοοικονομική αξιολόγηση των ελληνικών Super Market Μασούτης και ΑΒ Βασιλόπουλος για την περίοδο 2015 - 2019. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
D63_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Σκοπός της εν λόγω μελέτης είναι η χρηματοοικονομική αξιολόγηση των ισολογισμών και των αποτελεσμάτων χρήσης δύο καταστημάτων Super Market, έτσι ώστε να εκτιμηθεί η σχέση μεταξύ των λογαριασμών τους και η πορεία τους κατά την εξεταζόμενη χρονική περίοδο. Επιπλέον, σκοπός της μελέτης είναι να αξιολογηθεί κατά πόσο τα δύο εξεταζόμενα Super Market καταφέρνουν να καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους, πόσο αποτελεσματικά και αποδοτικά λειτουργούν. Μέσω της ανάλυσης σκοπός είναι να γίνει συγκριτική αξιολόγηση μεταξύ των δύο Super Market, για να εκτιμηθεί ποιο από τα δύο βρίσκεται σε καλύτερη θέση και λειτουργεί πιο αποδοτικά. Ως μελέτες περίπτωσης επιλέχθηκαν τα Super Market Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ..

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Σπινθηρόπουλος Κωνσταντίνος
Uncontrolled Keywords: Super Market, Χρηματοοικονομική ανάλυση, Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ., Μακροοικονομικά στοιχεία, Μερίδια αγοράς, Δίκτυο καταστημάτων – διανομής, Ισολογισμοί, Αποτελέσματα χρήσης
Subjects: Χ > Χρηματοοικονομική ανάλυση
Σ > Σουπερμάρκετ - Ελλάδα
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 19 Oct 2022 09:33
Last Modified: 19 Oct 2022 09:33
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/12027

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top