Οι αναπαραστάσεις της ΕΕ στα ελληνικά ΜΜΕ (τύπος και ειδησεογραφικά blogs) σε περιόδους κρίσης, ελληνική κρίση χρέους (2015), προσφυγική κρίση (2016), πανδημία Covid-2019 (2019)

Σιμούδη, Δέσποινα (2022) Οι αναπαραστάσεις της ΕΕ στα ελληνικά ΜΜΕ (τύπος και ειδησεογραφικά blogs) σε περιόδους κρίσης, ελληνική κρίση χρέους (2015), προσφυγική κρίση (2016), πανδημία Covid-2019 (2019). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC39_2022.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (958kB)

Abstract

Η εργασία αυτή εστιάζει στον τρόπο αναπαράστασης της ΕΕ από τα ελληνικά ΜΜΕ σε τρεις συγκεκριμένες περιόδους κρίσεων που απασχόλησαν έντονα την ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια. Με την μέθοδο της ανάλυσης περιεχομένου θα γίνει μια μελέτη άρθρων στα ΜΜΕ για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Στο πρώτο κεφάλαιο θα γίνει αναφορά στο θεωρητικό πλαίσιο και την έννοια των κρίσεων. Επιπλέον θα αναπτυχθούν τα πλαίσια εξέλιξης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των περιόδων που θα μελετηθούν. Στο δεύτερο κεφάλαιο θα μελετηθεί η σχέση ΕΕ και ελληνικών ΜΜΕ. Θα γίνει αναφορά στα πολιτικά κόμματα και την επιρροή τους στα ΜΜΕ Στο τρίτο κεφάλαιο θα υπογραμμιστεί η μεθοδολογία και τα χαρακτηριστικά της έρευνας (ανάλυση περιεχομένου). Στο τέταρτο κεφάλαιο θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και με τη βοήθεια πινάκων και σχεδιαγραμμάτων θα γίνει μια ποσοτική ανάλυση αυτών Στο πέμπτο κεφάλαιο θα γίνει η ανάλυση των αποτελεσμάτων και θα συζητηθούν τα αίτια και τα χαρακτηριστικά που θα τα εξηγούν.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Πασχαλίδης Παναγιώτης
Uncontrolled Keywords: Διαχείριση κρίσεων, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ελλάδα, Μεθοδολογία έρευνας, Οικονομική κρίση, Προσφυγικό, Πανδημία, Covid-19, Tύπος, Ειδησεογραφικά blogs.
Subjects: Δ > Δημόσιο χρέος
Δ > Διαχείριση κινδύνου
Μ > Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - Ελλάδα
Μ > Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - Πολιτικές απόψεις
Ο > Οικονομικές κρίσεις
Υ > Υγειονομική πολιτική
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 19 Oct 2022 07:56
Last Modified: 19 Oct 2022 07:56
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11973

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top