Ανάλυση και σχεδιασμός συστήματος εξοικονόμησης και αποθήκευσης ενέργειας σε σύστημα υδραυλικών ανελκυστήρων

Μουστάκας, Αντώνιος Κ. (2021) Ανάλυση και σχεδιασμός συστήματος εξοικονόμησης και αποθήκευσης ενέργειας σε σύστημα υδραυλικών ανελκυστήρων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
H44_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Παρουσιάζεται σε πρώτη φάση, ο σχεδιασμός ενός αυτοματισμού ο οποίος σχεδιάστηκε με σκοπό να ελέγχει ένα σύστημα υδραυλικού ανελκυστήρα τεσσάρων στάσεων. Προκειμένου ο αυτοματισμός να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πραγματικότητα και να είναι όσο το δυνατόν συμβατός με ένα τυπικό σύστημα το οποίο υπάρχει στην αγορά, χρησιμοποιήθηκε ένα πραγματικό ηλεκτρολογικό σχέδιο εγκατάστασης ενός υδραυλικού ανελκυστήρα, πάνω στο οποίο βασίστηκε η δομή του προγράμματος. Ο αυτοματισμός αυτός, πληροί την βασική δομή λειτουργιών, η οποία καθιστά το σύστημα λειτουργικό. Σε δεύτερη φάση, γίνεται αναφορά προτάσεων, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα μοντέλο διπλού υδραυλικού ανελκυστήρα, προκειμένου να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο το σύστημα εξυπηρετεί τους επιβάτες του, μετακινώντας τους προς στον όροφο προορισμού τους, καθώς και να εξοικονομούν και να αποθηκεύουν ενέργεια.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Βλαχόπουλος Δημήτριος
Uncontrolled Keywords: Αυτοματισμός υδραυλικού ανελκυστήρα, Αποθήκευση ενέργειας, Υδραυλικός συσσωρευτής, Εξοικονόμηση ενέργειας
Subjects: Α > Αυτόματος έλεγχος
Α > Ανελκυστήρες
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 25 Aug 2022 09:30
Last Modified: 25 Aug 2022 09:30
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11843

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top