Διαχείριση διαδικτυακών εκδηλώσεων: μελέτη περίπτωσης = Online event management: a case study

Πλαρά, Αθηνά (2021) Διαχείριση διαδικτυακών εκδηλώσεων: μελέτη περίπτωσης = Online event management: a case study. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC63_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να αναδείξει την χρησιμότητα των διαδικτυακών εκδηλώσεων που γίνεται ολοένα και περισσότερο πιο χρήσιμη. Αυτό συμβαίνει λόγω της πανδημίας που ήρθε στις αρχές του 2020, μέσω του ιού “Covid-19”. Έτσι, μπορεί να γίνει αντιληπτό το γεγονός ότι μεγάλο πλήθος εκδηλώσεων τόσο σε εκπαιδευτικό ή ερευνητικό πεδίο αλλά και επιχειρηματικά πλάνα αναβλήθηκαν λόγω του συγκεκριμένου γεγονότος. Έτσι κρίθηκε απαραίτητο να βρεθεί μια γρήγορη και εύκολη λύση με αμεσότητα προς το πλήθος που απαιτεί κάποιο εργαλείο επικοινωνίας για επικοινωνία εξ’ αποστάσεως. Επιπλέον, μια εκδήλωση μέσω του διαδικτύου, δεν αποτελεί κάτι το καινούριο, ήταν κάτι που καλλιεργούταν πριν από χρόνια, τώρα όμως φαίνεται η χρησιμότητα του όπως και η πρακτικότητα του σε τέτοιες περιπτώσεις. Επίσης, μια εκδήλωση απαιτεί την κατάλληλη οργάνωση από τον φορέα ή το τμήμα που την διοργανώνει. Για να αναπτυχθεί σωστά όμως μια τέτοιου είδους εκδήλωση απαιτεί την συνεργασία αρκετών μελών, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και τις κατάλληλες διαδικασίες που απαιτούνται για την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής εκδήλωσης. Επίσης, κάτι ακόμη που θέλει να αναδείξει η συγκεκριμένη εργασία είναι μέσω μια μελέτης περίπτωσης διαφόρων οργανισμών που κύριο μέλημά τους είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων μέσω διαδικτύου. Αυτό επιτυγχάνεται με μια πρώτη ματιά των αναγκών που γεννιούνται και στην συνέχεια γίνεται μια σύγκριση μεταξύ βασικών απαιτήσεων για την επίτευξη μιας εκδήλωσης και τις κυριότερες παραμέτρους που πρέπει να υπάρχουν. Έτσι γίνεται μελέτη επί συγκεκριμένων οργανισμών και μελετάται κατά πόσο έχουν ή όχι τα απαραίτητα στοιχεία μέσω των οποίων θα πρέπει να διακρίνονται. Συνεπώς, γίνεται κατανοητό μέσα από την εργασία, ότι οι διαδικτυακές εκδηλώσεις ήρθαν για να μείνουν και να λύσουν σύγχρονα προβλήματα που γεννώνται και να εξυπηρετήσουν πλήθος κόσμου σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Γιαννακοπούλου Αναστασία
Uncontrolled Keywords: Διαχείριση εκδηλώσεων, Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Διαδίκτυο, Χρήση τεχνολογίας, Πληροφοριακά συστήματα, Διαδικτυακές εκδηλώσεις.
Subjects: Δ > Διαδίκτυο (Internet)
Ι > Ιστοσελίδες - Σχεδίαση
Ψ > Ψηφιακή επικοινωνία
Π > Πληροφορική - Τεχνολογία
Τ > Τηλεπικοινωνία
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 25 Jul 2022 12:10
Last Modified: 25 Jul 2022 12:10
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11815

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top