Μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα: μελέτη περίπτωσης μικρομεσαίας παραγωγικής επιχείρησης

Ζουριδάκη, Μαρίνα (2021) Μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα: μελέτη περίπτωσης μικρομεσαίας παραγωγικής επιχείρησης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
LX74_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Στην παρούσα εργασία θα γίνει λόγος για την σπουδαιότητα και την συμβολή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην οικονομία. Επίσης, παρουσιάζονται τρόποι και πηγές χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ, Ιδιωτικών Κεφαλαίων, Ξένων Επενδυτών κ.α.), καθώς και ο ρόλος του marketing αλλά και τα εργαλεία και οι στρατηγικές marketing που χρησιμοποιούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την επίτευξη των στόχων τους. Τέλος, παρουσιάζεται η συγκεκριμένη κατηγορία επιχείρησης ως μια παραγωγική επιχείρηση και πως αυτή επιβιώνει στο ελληνικό επιχειρείν. Η εταιρεία που έχει επιλεχθεί ως μελέτη περίπτωσης είναι η εταιρεία ‘’Μανιτάρια Δίρφυς’’. Πρόκειται για μια εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια φρέσκων μανιταριών καθώς απευθύνεται στην ελληνική αγορά. Λόγω ότι πρόκειται για εταιρεία ΜμΕ, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα όπως είναι το Marketing και οι στρατηγικές του, στις μορφές χρηματοδότησης, στον τρόπο λειτουργίας αλλά και στην ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Καταταχιά Ανδρονίκη
Uncontrolled Keywords: ΜμΕ, Χρηματοδότηση, Στρατηγικές Marketing, Start-Up επιχειρήσεις, Επιχειρηματικότητα, ΕΣΠΑ, Ψηφιακό Marketing, Καινοτομία, Ανάπτυξη
Subjects: Μ > Μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 16 Jun 2022 09:47
Last Modified: 16 Jun 2022 09:47
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11709

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top