Ανάλυση χρηματοοικονομικών – λογιστικών καταστάσεων με χρήση αριθμοδεικτών: μελέτη των εταιρειών "Ελληνική Εταιρία Κονσερβών ΚΥΚΝΟS" Α.Ε. και "ΕΛΑΙΣ - Unilever HELLAS" A.E. 2014 – 2018

Δούκα, Βασιλική (2021) Ανάλυση χρηματοοικονομικών – λογιστικών καταστάσεων με χρήση αριθμοδεικτών: μελέτη των εταιρειών "Ελληνική Εταιρία Κονσερβών ΚΥΚΝΟS" Α.Ε. και "ΕΛΑΙΣ - Unilever HELLAS" A.E. 2014 – 2018. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
LX8_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Ο κύριος σκοπός αυτής της εργασίας είναι να προσδιορίσει, να προβλέψει και να αξιολογήσει τις καλύτερες οικονομικές συνθήκες και την απόδοση των εταιρειών Ελληνική Εταιρία Κονσερβών ΚΥΚΝΟS Α.Ε & ΕΛΑΙΣ - Unilever Hellas A.E στο μέλλον. Επίσης, να αναλύσει τις οικονομικές καταστάσεις οι οποίες και δίνουν πληροφορίες για τους οικονομικούς διευθυντές ώστε να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με την επιχείρησή τους. Η οικονομική κατάσταση εφαρμόζει εργαλεία, αναλυτικές τεχνικές και απαιτούμενες μεθόδους για επιχειρηματική ανάλυση. Είναι ένα διαγνωστικό εργαλείο για την αξιολόγηση της χρηματοδοτικής δραστηριότητας, επενδυτικής δραστηριότητας και επιχειρησιακής δραστηριότητας καθώς και ένα εργαλείο αξιολόγησης για τη διαχείριση αποφάσεων καθώς και άλλες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Κυριαζόπουλος Γεώργιος
Uncontrolled Keywords: Ανάλυση χρηματοοικονομικών καταστάσεων, ΚΥΚΝΟS Α.Ε., ΕΛΑΪΣ - Unilever HELLAS A.E.
Subjects: Α > Αριθμοδείκτες
Χ > Χρηματοοικονομική ανάλυση
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 13 May 2022 06:36
Last Modified: 13 May 2022 06:36
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11643

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top