Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα

Σεβαστέλλης, Νικόλαος (2021) Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap4_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Η παρούσα εργασία έχει σκοπό να αναδείξει τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και προϊόντα και την συμβολή τους στην εγχώρια και ξένη οικονομία. Επιπλέον, αναφέρονται οι λόγοι που έχουν παραχθεί αλλά και οι λόγοι που χρησιμοποιούνται και καταναλώνονται. Γίνεται μια σχετική αναφορά με τα θετικά και τα αρνητικά των μεταλλαγμένων τροφίμων καθώς και τις επιπτώσεις στην οικονομία των χωρών. Στην συνέχεια, ακολουθούν πίνακες με τα προϊόντα και τις χώρες στις οποίες παράγονται τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Τέλος, πραγματοποιείται μία μικρή σύγκριση με τα θετικά και τα αρνητικά των γενετικών τροποποιημένων τροφίμων στην εθνική οικονομία και την οικονομία των ξένων χωρών χωρίς να θέλουμε να θίξουμε βέβαια κάποιο από τα δύο.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Λοϊζου Ευστράτιος
Uncontrolled Keywords: Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, Οικονομία, Επιπτώσεις
Subjects: Γ > Γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 18 Mar 2022 08:12
Last Modified: 18 Mar 2022 08:12
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11619

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top