Ανάπτυξη και σχεδιασμός σειράς συσκευασιών για προϊόντα μέλισσας

Ντάσκας, Αριστείδης Φ. (2019) Ανάπτυξη και σχεδιασμός σειράς συσκευασιών για προϊόντα μέλισσας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
BS2_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (4MB)

Abstract

Η παρούσα πτυχιακή εργασία πραγματεύεται την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό μιας σειράς συσκευασιών για προϊόντα μέλισσας. Πριν από αυτό γίνεται γενική αναφορά σε θέματα συσκευασίας, τόσο ως γενικό προϊόν, όσο και ως ένα αμιγώς προϊόν που αναφέρετε σε τρόφιμα και ποτά. Έπειτα, πραγματοποιείται μια καταγραφή θεμάτων για τα προϊόντα μέλισσας με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και οφέλη που προσφέρουν στους καταναλωτές. Στο τρίτο μέρος της πτυχιακής εργασίας παρουσιάζονται μια σειρά συσκευασιών που κυκλοφορούν στην αγορά και κάθε παράδειγμα αναφέρεται για έναν διαφορετικό λόγο κάθε φορά – από αισθητική και από τεχνική άποψη. Τέλος, παρουσιάζεται μια συγκεκριμένη μελέτη περίπτωσης για έναν πιθανό πελάτη με συγκεκριμένες απαιτήσεις. Καταγράφεται όλη η σχεδιαστική διαδικασία, από την ονοματοδοσία της σειράς προϊόντων, την δημιουργία εμπορικού σήματος, τα προσχέδια των συσκευασιών και τέλος οι τελικές προτάσεις για το σύνολο των προϊόντων που προσφέρει: μέλι, κηραλοιφή, σαπούνι, πρόπολη, γύρη και βασιλικό πολτό.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Κυράτσης Παναγιώτης
Uncontrolled Keywords: Συσκευασία και προϊόντα μέλισσας, DesignConcept, Μελισσοκομία
Subjects: Β > Βιομηχανικός σχεδιασμός
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών & Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ (Κοζάνη) > Κατεύθυνση Bιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 10 Jan 2022 10:10
Last Modified: 10 Jan 2022 10:10
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11491

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top