Παραγωγή ψηφιακού εκπαιδευτικού οδηγού για την επεξεργασία βίντεο, στο πρόγραμμα Premiere της Adobe στην ελληνική γλώσσα

Γλαβίνας, Νικόλαος (2021) Παραγωγή ψηφιακού εκπαιδευτικού οδηγού για την επεξεργασία βίντεο, στο πρόγραμμα Premiere της Adobe στην ελληνική γλώσσα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC5_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (6MB)

Abstract

Το βασικό αντικείμενο, αυτής της εργασίας, όπως μαρτυρά και ο τίτλος της είναι η Παραγωγή ψηφιακού εκπαιδευτικού οδηγού για την επεξεργασία βίντεο, στο πρόγραμμα Premiere της Adobe, στην ελληνική γλώσσα. Για την διεξαγωγή της χρησιμοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό πληροφορίες από εκπαιδευτικά video που βρίσκονται στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε ιστοσελίδες όπως είναι το Premiere.com, Lynda.com και το Youtube.com Αυτή η πτυχιακή εργασία καλύπτει όλα τα κομμάτια που χρειάζεται να ξέρει κάποιος για να ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο Priemere. Το ίδιο το πρόγραμμα είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο στην αγορά με πάνω από 9 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και την μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινωνία όπου βρίσκεται εκεί για να λύση οποιαδήποτε απορία. Η εργασία θα βοηθήσει στην κατανόηση των βασικών λειτουργιών του Premiere όπως είναι η οργάνωση των αρχείων, η βασική επεξεργασία εικόνας/ήχου ,η χρησιμοποίηση των εφέ, οι ρυθμίσεις χρωμάτων και η εξαγωγή του τελικού έργου. Η δημιουργία του ελληνικού οδηγού έχει ως στόχο να βοηθήσει περισσότερους ομογενής στην κατανόηση του προγράμματος και στο ξεκίνημα νέων δημιουργιών. Η έρευνα που κάναμε πάνω στο λογισμικό και ο τρόπος που το παρουσιάζουμε στα βίντεο σκοπεύει να βοηθήσει τους φοιτητές για την αναπαράσταση και διεξαγωγή των δικών τους ερευνών μέσω του προγράμματος αυτού. Το τελικό προϊόν, η σειρά των 47 βίντεο αυτής της πτυχιακής εργασίας καλύπτει όλες τις βασικές ενότητες που πρέπει να γνωρίζει ο χρήστης για να αρχίσει τις παραγωγές του αφού μέσω του γραπτού αλλά και του πολυμεσικού υλικού (βίντεο) που παρατίθενται, την καθιστούν διαδραστική και αρκετά κατανοητή από το μέσο αναγνώστη.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Πνευματικού Ελένη
Uncontrolled Keywords: Premiere, Οδηγός, Επεξεργασία, Περιήγηση, Οργάνωση, Δημιουργία.
Subjects: Λ > Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Ψ > Ψηφιακό βίντεο
Π > Προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 16 Sep 2021 11:05
Last Modified: 16 Sep 2021 11:05
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11266

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top