Προσδιορισμός φυσικοχημικών παραμέτρων σε εμπορικά δείγματα χυμών πορτοκαλιού και μήλου

Σπυρομήλιου, Ροδάνθη - Πετρούλα (2021) Προσδιορισμός φυσικοχημικών παραμέτρων σε εμπορικά δείγματα χυμών πορτοκαλιού και μήλου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
FG44_2021.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

H εργασία αποτελείται από δύο μέρη, το θεωρητικό και το πειραματικό μέρος. Στο θεωρητικό, εξετάζονται η διαδικασία παραγωγής των χυμών πορτοκαλιού και μήλου, καθώς και οι ιδιότητες που έχουν για τον οργανισμό. Στο πειραματικό μέρος μελετήθηκαν τα ποιοτικά χαρακτηρίστηκα έξι δειγμάτων χυμών πορτοκαλιού και μήλου, τα οποία είναι α) η περιεχόμενη ογκομετρούμενη οξύτητα, β) η ενεργός οξύτητα (pH), γ) τα διαλυτά στερεά, δηλαδή τα Brix, και δ) η περιεκτικότητα σε ασκορβικό οξύ.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Κασαπίδου Ελένη
Uncontrolled Keywords: Χυμός μήλου, Χυμός πορτοκαλιού, Σύνθεση, Ποιότητα
Subjects: Χ > Χυμοί φρούτων
Μ > Μηλιά
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 09 Sep 2021 10:29
Last Modified: 09 Sep 2021 10:29
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11249

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top