Χρηματοοικονομική Ανάλυση των εταιριών: PUBLIC, PLAISIO και GERMANOS

Βαξεβάνου, Βασιλική (2020) Χρηματοοικονομική Ανάλυση των εταιριών: PUBLIC, PLAISIO και GERMANOS. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
LX23_2020.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως σκοπό την χρηματοοικονομική ανάλυση των τριών μεγαλύτερων εταιριών στο εμπορικό κομμάτι της τεχνολογίας πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας με αριθμοδείκτες και μοντέλα χρεοκοπίας. Οι εταιρίες που θα μας απασχολήσουν παρακάτω είναι Germanos, Plaisio, Public στην Ελλάδα. Στο 1ο κεφάλαιο γίνεται μια ανασκόπηση των τριών αυτών εταιριών από την δημιουργία τους μέχρι και σήμερα. Στο 2ο κεφάλαιο υπάρχουν κάποιες εννοιολογικές αναφορές που θα συναντήσουμε στα επόμενα κεφάλαια, ούτως ώστε να αντιληφθεί κανείς πια η σημασία και η χρησιμότητα αυτών των εννοιών. Στο 3ο κεφάλαιο παρουσιάζεται θεωρητική προσέγγιση των αριθμοδεικτών. Τέλος, στο 4ο κεφάλαιο και το πιο σημαντικό έχουμε το πρακτικό κομμάτι, όπου γίνεται η ανάλυση των εταιριών, παρουσιάζοντας την πλήρη εικόνα των οικονομικών στοιχείων τους και έπειτα ακολουθούν τα συμπεράσματα κάνοντας μια γενίκευση των τιμών που προέκυψαν.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Κυριαζόπουλος Γεώργιος
Uncontrolled Keywords: ΓΕΡΜΑΝΟΣ (GERMANOS) A.B.E.E., PUBLIC, PLAISIO, Οικονομικές καταστάσεις, Ανάλυση εταιριών, Χρηματοοικονομική Ανάλυση, Αριθμοδείκτες, Μοντέλα χρεοκοπίας
Subjects: Α > Αριθμοδείκτες
Χ > Χρηματοοικονομική ανάλυση
Ε > Εταιρείες - Ελλάδα - Οικονομική
Τ > Τηλεπικοινωνία
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 03 Sep 2021 08:55
Last Modified: 03 Sep 2021 08:55
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/11212

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top