Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία λογισμικού εμπορικής διαχείρισης για μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας ετοίμων ενδυμάτων

Κουτσοδημάκης, Γεώργιος (2021) Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία λογισμικού εμπορικής διαχείρισης για μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας ετοίμων ενδυμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
ICT35_2011.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Η εργασία έχει θέμα την ανάλυση-σχεδίαση και ανάπτυξη ενός λογισμικού εμπορικής διαχείρισης για κατάστημα που δραστηριοποιείται στον κλάδο εμπορίας έτοιμων ενδυμάτων, οπότε και παρακάτω θα αναλυθεί κομμάτι-κομμάτι για την καλύτερη επεξήγηση και κατανόηση της. Θα παρουσιαστούν οι τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν για την δημιουργία της εφαρμογής αυτής και θα αναλυθούν βήμα-βήμα η βάση δεδομένων που χρησιμοποιήθηκε και η εφαρμογή. Με χρήση εικόνων από την εφαρμογή και αποσπασμάτων του κώδικα θα μπορέσουμε να δούμε και να κατανοήσουμε τις λειτουργίες ενός προγράμματος εμπορικής διαχείρισης. Επίσης έχουμε την δυνατότητα να παρατηρήσουμε των τρόπο με των οποίο υλοποιούνται αυτές οι λειτουργίες και το αποτέλεσμα αυτών. Θα περιγράψουμε βήμα προς βήμα τον τρόπο εγκατάστασης της εφαρμογής σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και θα δούμε τις ελάχιστες απαιτήσεις που χρειάζεται για την λειτουργία της.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Μπάτος Παναγιώτης
Uncontrolled Keywords: Λογισμικό εμπορικής διαχείρισης, Εμπορική διαχείριση, Ένδυση, Έτοιμα ενδύματα.
Subjects: Ε > Επιχειρήσεις - Πληροφορική
Λ > Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 28 Jun 2021 09:23
Last Modified: 28 Jun 2021 09:24
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10962

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top