Ο ρόλος των δημοσίων σχέσεων στα εκπαιδευτικά ιδρύματα: μελέτη περίπτωσης το εκπαιδευτικό ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας

Κούκια, Θεοπίστη - Μαρία Β. (2019) Ο ρόλος των δημοσίων σχέσεων στα εκπαιδευτικά ιδρύματα: μελέτη περίπτωσης το εκπαιδευτικό ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
D30_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Η παρούσα εργασία διερευνά τον τρόπο με τον οποίο το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας, αντιλαμβάνεται και υλοποιεί τις Δημόσιες Σχέσεις. Σκοπό της εργασίας αποτελεί η παρουσίαση των μεθόδων με τις οποίες διενεργούνται οι Δημόσιες Σχέσεις στο εν λόγω Ίδρυμα, οι οποίες αποσκοπούν στη δημιουργία και στη διατήρηση καλής επικοινωνίας με τις ομάδες κοινού στις οποίες απευθύνεται (διοικητικό προσωπικό, φοιτητές, τοπική κοινωνία, στην χώρα μας και έπειτα σε διεθνές επίπεδο). Παρουσιάζονται δράσεις οι οποίες εφαρμόστηκαν από το έτος – ορόσημο 1987 έως και σήμερα. Σκοπός των δράσεων αυτών αποτέλεσε και αποτελεί η εξωστρέφεια προς την τοπική κοινωνία αλλά και η διεθνοποίηση του ιδρύματος. Όλες αυτές οι ενέργειες που εφάρμοσε το ίδρυμα στην πορεία του, βασίζονται στο τρίπτυχο: Έρευνα - Εκπαίδευση - Καινοτομία. Τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για την εκπόνηση της εργασίας, αντλήθηκαν από το αρχείο του αυτοτελούς τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, νυν τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, από σχετικούς ιστότοπους και από Ελληνόγλωσση καθώς και ξενόγλωσση βιβλιογραφία.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Σερδάρης Παναγιώτης
Uncontrolled Keywords: Δημόσιες Σχέσεις, Διεθνής Σχέσεις, Επικοινωνία, Καινοτομία, Εξωστρέφεια, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας
Subjects: Δ > Δημόσιες σχέσεις
Divisions: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 29 Jun 2020 10:44
Last Modified: 29 Jun 2020 10:44
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10317

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top