Η καλλιέργεια του κρόκου Κοζάνης

Κωτσαρίνης, Κωνσταντίνος and Παπατριανταφύλλου, Δημήτριος (2020) Η καλλιέργεια του κρόκου Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap3_2020.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Η παρούσα πτυχιακή εργασία αφορά την κροκοπαραγωγή του συνεταιρισμού Κοζάνης και διερευνά την κοινωνική και οικονομική συμπεριφορά των κροκοπαραγωγών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Η έρευνα και η συλλογή στοιχείων πραγματοποιήθηκαν στο χωριό Κρόκο του νομού Κοζάνης στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Πραγματοποιήθηκε συστηματική βιβλιογραφική ερευνά, διερεύνηση του συνεταιρισμού κροκοπαραγωγών με in vivo έλεγχο των στοιχείων που αφορούν την ίδρυση, το καταστατικό και όλες τις σχετικές δραστηριότητες. Σημαντική είναι σαφώς η αναφορά στη συνεργασία του κρόκου με την εταιρεία Κορρές. Τα αποτελέσματα στηρίζονται στην διεξαγωγή τους από ερωτηματολόγια αυτό- αναφοράς, το οποίο συμπληρώθηκε από όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του συνεταιρισμού. Τα αποτελέσματα δίνουν πληροφορίες σχετικά με την χρησιμότητα του συνεταιρισμού, αλλά και κάποιες γενικά στοιχεία σχετικά με την οικονομική κατάσταση του.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Χατζηθεοδωρίδης Φώτιος
Uncontrolled Keywords: Κρόκος, Κοζάνη, Κροκοπαραγωγή, Κορρές, Συνεταιρισμός, Αγροτικός
Subjects: Κ > Κρόκος (Φυτό) - Ελλάδα
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 19 Mar 2020 11:47
Last Modified: 24 May 2021 05:31
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10248

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top