Δημιουργία πολυμεσικής εφαρμογής για την τουριστική προώθηση της πόλης της Καστοριάς, με την χρήση του προγράμματος Adobe Animate

Ασλανίδης, Χρήστος (2019) Δημιουργία πολυμεσικής εφαρμογής για την τουριστική προώθηση της πόλης της Καστοριάς, με την χρήση του προγράμματος Adobe Animate. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
DMC4_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB)

Abstract

Με την ραγδαία ανάπτυξη της χρήσης υπολογιστών και του διαδικτύου, αναπτύχτηκαν και οι νέες τεχνολογίες. Τα πολυμέσα, κομμάτι των νέων τεχνολογιών, άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό τα υπολογιστικά συστήματα και μετέτρεψαν την χρήση τους σε μια μορφή διαδραστικής παροχής πληροφοριών. Τα πολυμέσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για εκπαιδευτικούς όσο και για ψυχαγωγικούς λόγους. Μια λειτουργία των πολυμέσων είναι και η δημιουργία πολυμεσικών εφαρμογών τουριστικού περιεχομένου. Τέτοιου είδους εφαρμογές αποσκοπούν στην τουριστική προβολή χωρών, πόλεων, περιοχών και στην παροχή πληροφοριών. Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η δημιουργία μίας πολυμεσικής εφαρμογής για την τουριστική προβολή και ενημέρωση για την πόλη της Καστοριάς. Μέσω αυτής της εφαρμογής θα μπορεί ένας δυνητικός τουρίστας να δει κάποια κομβικά σημεία της πόλης που είναι τουριστικά επισκέψιμα, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες τόσο για αυτά όσο και για την πόλη αλλά και κάποια τοπικά έθιμα. Για την ολοκλήρωση της παρούσας πολυμεσικής εφαρμογής έγινε η χρήση κάποιων προγραμμάτων. Για την δημιουργία αλλά και την επεξεργασία των εικόνων και των φωτογραφιών, χρησιμοποιήθηκε το πρόγραμμα Adobe Photoshop CS 6. Μέσω του προγράμματος Microsoft Office Word 2007, έγιναν όλα τα κείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στην εν λόγω εφαρμογή. Τέλος μέσω του προγράμματος Adobe Animate CC 2017, στήθηκε και ολοκληρώθηκε όλη η δομή της εφαρμογής.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Κλεφτοδήμος Αλέξανδρος
Uncontrolled Keywords: Πολυμέσα, Πολυμεσικές εφαρμογές, Τουριστική προβολή, Καστοριά.
Subjects: Λ > Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Τ > Τουριστικό μάρκετινγκ
Τ > Τουρισμός - Ελλάδα
Υ > Υπολογιστικά συστήματα
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 11 Sep 2019 09:23
Last Modified: 11 Sep 2019 09:23
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10075

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top