Aνάπτυξη εφαρμογής βάσεων δεδομένων με χρήση της PHP και MySQL: ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου

Τόπκα, Μαρία (2019) Aνάπτυξη εφαρμογής βάσεων δεδομένων με χρήση της PHP και MySQL: ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
EI20_2019.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB)

Abstract

Στη σημερινή εποχή που ζούμε οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών έχουν διεισδύσει στη ζωή των ανθρώπων και στην καθημερινότητά τους. Οι περισσότερες εργασίες γίνονται με τη βοήθεια της πληροφορικής και των επικοινωνιών, ενώ πλέον οι άνθρωποι έχουν μάθει και αποζητούν τις ευκολίες που τους προσφέρει η τεχνολογία. Η εποχή μας επίσης καθορίζεται από τη μείωση του διαθέσιμου ελεύθερου χρόνου, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να στρέφονται στην τεχνολογία για να τους δώσει λύσεις. Η αυξημένη χρήση των έξυπνων κινητών βοηθά τους ανθρώπους να αναζητούν εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες που θέλουν. Ένας τομέας που υπάρχει αυξημένη απαίτηση από τους ανθρώπους για ταχύτερη απάντηση και υποστήριξη στις αποφάσεις τους είναι αυτός της διασκέδασης και της αγοράς των εισιτηρίων. Οι χρήστες αναζητούν εύκολους και γρήγορους τρόπου αναζήτησης θεαμάτων και γρήγορης αγοράς εισιτηρίων. Η τεχνολογία παρέχει στους χρήστες τη βοήθεια να αναζητήσουν εύκολα και γρήγορα θεάματα με εφαρμογή πολλαπλών φίλτρων όπως απόσταση από το χρήστη, τύπος θεάματος, τιμή εισιτηρίου, διαθεσιμότητα κ.λπ. Επίσης τους δίνει τη δυνατότητα για αγορά εισιτηρίου με επιλογή ημέρας, ώρας, θέσης κ.λπ.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Τσιάκαλος Απόστολος
Uncontrolled Keywords: Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), Έξυπνα κινητά, Εφαρμογές, Έκδοση εισιτηρίων, Αγορά εισιτηρίων.
Subjects: Β > Βάσεις δεδομένων
Γ > Γλώσσες προγραμματισμού (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές)
Η > Ηλεκτρονική επεξεργασία δεδομένων
Σ > Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου - (CMS)
Divisions: Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Καστοριά)
Depositing User: Προσωπικό Βιβλιοθήκης
Date Deposited: 18 Jul 2019 11:46
Last Modified: 18 Jul 2019 11:46
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/10049

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top