Χημικά πρόσθετα και κίνδυνοι γαι τη δημόσια υγεία: επικίνδυνα "Ε"

Τασούλη, Αλεξάνδρα-Ασπασία (2009) Χημικά πρόσθετα και κίνδυνοι γαι τη δημόσια υγεία: επικίνδυνα "Ε". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap83_2009.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (764kB)

Abstract

Στόχος αυτής της εργασίας είναι να γίνει γνωστό η χρήση των χημικών πρόσθετων στα τρόφιμα και οι κίνδυνοι στη δημόσια υγεία. Η τεχνολογία των τροφίμων μετα την ένταξη μετά την ένταξη στην ΕΟΚ άρχισε να λαμβάνει υπόψιν της την τεχνολογία των προηγμένων χωρών προκειμένου να ανταγωνιστεί τα προϊόντα τους.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Τσιότσιας Αρσένιος
Uncontrolled Keywords: Πρόσθετα συντηρητικά, Χρωστικές ουσίες, Γλυκαντικές ύλες , Πηκτικά μέσα
Subjects: Χ > Χημικές ουσίες
Δ > Δημόσια υγεία
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 21 Mar 2015 14:38
Last Modified: 24 Apr 2015 07:15
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/995

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top