Κοκκινίδου, Σοφία Σ. (2017) Η μελισσοκομεία ως παράγοντας οικονομίας και καταναλωτική διάσταση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
D34_2017.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (18MB) |
Abstract
Η πτυχιακή αναφέρεται στην επιχειρηματικότητα του μελιού. Αρχικά αναφέρεται η ιστορική αναδρομή του μελιού και στη συνέχεια παρουσιάζονται τα είδη μελιού και οι θεραπευτικές ιδιότητές του. Έπειτα αναλύεται η παραγωγή του μελιού και τα διάφορα προϊόντα που προκύπτουν από την παραγωγή. Επιπλέον διατυπώνεται η επιχειρηματικότητα και η οικονομία του μελιού στην Ελλάδα. Τέλος προβάλλεται η κατάταξη της παραγωγής του μελιού σε άλλες χώρες εντός και εκτός της ΕΕ και παρουσιάζονται οι εισαγωγές και οι εξαγωγές μελιού ανά χώρα.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Σερδάρης Παναγιώτης |
Uncontrolled Keywords: | Χαρακτηριστικά αγοράς μελιού |
Subjects: | Α > Ανταγωνιστικότητα Μ > Μελισσοκομία |
Divisions: | Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας > Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη) |
Depositing User: | Προσωπικό Βιβλιοθήκης |
Date Deposited: | 12 Dec 2017 07:17 |
Last Modified: | 26 Jan 2018 08:12 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/9166 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |