Λούσιος, Ζήσης Κ. (2016) Σχεδιασμός συσκευασιών προϊόντων υγιεινής διατροφής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
BS11_2016.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (2MB) |
Abstract
Η εργασία παρουσιάζει μια σειρά διαφορετικών συσκευασιών, που σχεδιάστηκαν με τη χρήση συστημάτων CAD και απευθύνονται σε ένα ευρύτερο κοινό καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς. Αρχικά, γίνεται αναφορά στη συσκευασία, αναλύεται η λειτουργία και ο ρόλο της, ενώ παρουσιάζονται επιλεγμένα τρόφιμα υψηλής θρεπτικής αξίας (γάλα, βρώμη, σοκολάτα υγείας), τα οποία και αποτελέσουν το περιεχόμενο της συσκευασίας. Στη συνέχεια, αναπτύσσεται η συσκευασία των τροφίμων υψηλής θρεπτικής αξίας και τέλος, παρουσιάζονται οι σχεδιαστικές προτάσεις για την συσκευασία ενός ολοκληρωμένου θρεπτικού σνακ.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Κυράτσης Παναγιώτης, Ευκολίδης Νικόλαος |
Uncontrolled Keywords: | Σχεδιασμός συσκευασιών σνακ, Συσκευασία τροφίμων υψηλής θρεπτικής αξίας |
Subjects: | Β > Βιομηχανικός σχεδιασμός Σ > Συσκευασία - Σχεδιασμός |
Divisions: | Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών > Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών & Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ (Κοζάνη) > Κατεύθυνση Bιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕ |
Depositing User: | Προσωπικό Βιβλιοθήκης |
Date Deposited: | 03 Oct 2017 09:28 |
Last Modified: | 03 Oct 2017 09:28 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/9049 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |