Τσολακίδου, Χριστίνα (2015) Ποιοτικός έλεγχος κεφαλοτυριού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
epeap16_2015.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (649kB) |
Abstract
Στην παρούσα εργασία συλλέχτηκαν πληροφορίες για την ιστορία της τυροκομίας, για την παραγωγή και κατανάλωση τυριών, για τα στάδια τυροκόμησης και για τις θρεπτικές ιδιότητες των τυριών. Μετέπειτα αναφέρθηκαν πληροφορίες για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κεφαλοτυριού,για την παρασκευή του και κάποιες πληροφορίες για την διατροφική αξία του κεφαλοτυριού. Στην συνέχεια, παρατέθηκαν τα υλικά και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν. Από το στάδιο της δειγματοληψίας και της προετοιμασίας των δειγμάτων, έως και την αναλυτική περιγραφή των μεθόδων που εφαρμόστηκαν για την εκτίμηση των διαφόρων παραμέτρων. Στην συνέχεια γίνεται η παρουσίαση των αποτελεσμάτων και ακολουθούν τα συμπεράσματα της εργασίας.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Κουντουράς Κωνσταντίνος |
Uncontrolled Keywords: | Κεφαλοτύρι, Τυρί |
Subjects: | Π > Ποιοτικός έλεγχος Τ > Τυροκομία Τ > Τεχνολογία τροφίμων |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Βιβλιοθήκης |
Date Deposited: | 17 Feb 2016 10:22 |
Last Modified: | 17 Feb 2016 10:22 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/7817 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |