Παπαδοπούλου, Χαρίκλεια (2010) Ποιοτικός έλεγχος & τεχνολογία γάλακτος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
zp32_2010.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (1MB) |
Abstract
Σημαντικότερο κριτήριο για την υγιεινή κατάσταση του νωπού γάλακτος είναι η μικροβιολογική του κατάσταση η οποία καθορίζει και την ποιότητά του. Η ποιότητά του καθορίζεται επίσης και από το αν παρουσιάζονται και άλλες επιβλαβείς ουσίες στο γάλα οι οποίες μπορεί να αποβούν επικίνδυνες για την υγεία του καταναλωτή. (Μάντης, 1993) Ο έλεγχος της μικροβιολογικής κατάστασης γίνεται με μεθόδους άμεσα και έμμεσα.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Corporate Creators: | Μαραντίδης Απόστολος |
Uncontrolled Keywords: | Τεχνολογία γάλακτος, Χημική σύσταση γάλακτος, Παστερίωση γάλακτος, Ποιοτικός έλεγχος γάλακτος |
Subjects: | Γ > Γαλακτοκομία Π > Ποιοτικός έλεγχος |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 16 Mar 2015 08:49 |
Last Modified: | 17 Mar 2015 12:03 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/772 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |