Ποιότητα νωπού παστεριωμένου γάλακτος από την εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή

Κήττα, Αφροδίτη (2010) Ποιότητα νωπού παστεριωμένου γάλακτος από την εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
epeap78_2010.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (8MB)

Abstract

gg

Item Type: Thesis (BSc)
Uncontrolled Keywords: Πρόγραμμα Βελτίωσης Ποιότητας του γάλακτος, Κανονισμός Ελέγχου Ποιότητας 46/92, HACCP, Πρότυπο ISO 9001/2000, Μικροβιολογικός και φυσιοχημικός έλεγχος, Προστασία του καταναλωτή
Subjects: Γ > Γαλακτοκομική μικροβιολογία
Κ > Καταναλωτές - Ευρωπαϊκή Ένωση - Προστασία
Π > Ποιοτικός έλεγχος
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 07 Mar 2015 12:49
Last Modified: 23 Oct 2015 10:46
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/403

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top