Τζούρα, Πολυξένη (2010) Βιομηχανική επεξεργασία και χρήσεις πατάτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
| ![[img]](http://anaktisis.uowm.gr/style/images/fileicons/text.png) | Text fp1_2010.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (10MB) | 
Abstract
Η εργασία αναφέρεται στην επεξεργασία της πατάτας από τις βιομηχανίες καθώς και στην αποδοχή των προϊόντων της από τους καταναλωτές και αποδεικνύει την σπουδαιότητα που έχει η πατατοκαλλιέργεια τόσο στην διατροφή όσο και στην δημιουργία θέσεων εργασίας μέσα στο σημερινό δύσκολο πολιτικοοικονομικό περιβάλλον. Ο εξοπλισμός και η τεχνολογία για την επεξεργασία της πατάτας διαφέρει σήμερα απ’ότι περιγράφεται στην παρούσα εργασία αλλά η φιλοσοφία και η βασική διαδικασία παραγωγής προϊόντων πατάτας παραμένει γενικά η ίδια.
| Item Type: | Thesis (BSc) | 
|---|---|
| Corporate Creators: | Γιακαλής Λεωνίδας | 
| Uncontrolled Keywords: | Κατεψυγμένα λαχανικά, Πατατοκαλλιέργεια, Τηγανιτές πατάτες | 
| Subjects: | Λ > Λαχανικά Π > Πατάτες | 
| Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Φλώρινα) | 
| Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου | 
| Date Deposited: | 31 Mar 2015 07:38 | 
| Last Modified: | 06 Nov 2015 11:26 | 
| URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/1314 | 
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
|  | View Item | 


