Βιομηχανική επεξεργασία και χρήσεις πατάτας

Τζούρα, Πολυξένη (2010) Βιομηχανική επεξεργασία και χρήσεις πατάτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

[img] Text
fp1_2010.pdf
Restricted to Registered users only
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (10MB)

Abstract

Η εργασία αναφέρεται στην επεξεργασία της πατάτας από τις βιομηχανίες καθώς και στην αποδοχή των προϊόντων της από τους καταναλωτές και αποδεικνύει την σπουδαιότητα που έχει η πατατοκαλλιέργεια τόσο στην διατροφή όσο και στην δημιουργία θέσεων εργασίας μέσα στο σημερινό δύσκολο πολιτικοοικονομικό περιβάλλον. Ο εξοπλισμός και η τεχνολογία για την επεξεργασία της πατάτας διαφέρει σήμερα απ’ότι περιγράφεται στην παρούσα εργασία αλλά η φιλοσοφία και η βασική διαδικασία παραγωγής προϊόντων πατάτας παραμένει γενικά η ίδια.

Item Type: Thesis (BSc)
Corporate Creators: Γιακαλής Λεωνίδας
Uncontrolled Keywords: Κατεψυγμένα λαχανικά, Πατατοκαλλιέργεια, Τηγανιτές πατάτες
Subjects: Λ > Λαχανικά
Π > Πατάτες
Divisions: Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Φλώρινα)
Depositing User: Προσωπικό Καταθετηρίου
Date Deposited: 31 Mar 2015 07:38
Last Modified: 06 Nov 2015 11:26
URI: http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/1314

Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)

View Item View Item

Created by  Elidoc

To Top