Ματάκιας, Βασίλειος (2007) Μεταποίηση και βιομηχανική επεξεργασία βρώσιμης ελιάς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Text
fp34_2007.pdf Restricted to Registered users only Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (630kB) |
Abstract
Η επεξεργασία και η συντήρηση της επιτραπέζιας ή αλλιώς βρώσιμης ελιάς, επειδή στηρίζεται στη ζύμωση, απαιτείται υποδομή, εξοπλισμός και γνώσεις. Οι μέθοδοι, αν και βασίζονται στην παραδοσιακή επεξεργασία, έχουν πρόσφατα βελτιωθεί, με αποτέλεσμα η ποιότητα του τελικού προϊόντος να είναι καλύτερη. Στην συνεχεία περιγραφεί η όλη διαδικασία αλλά και ο έλεγχο που γίνεται για την δημιουργία ενός υψηλού ποιοτικού προϊόντος επιτραπέζιας ελιάς.
Item Type: | Thesis (BSc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Έλεγχοι διασφάλισης ποιότητας, Ελαιόκαρπος, Ποικιλίες ελιάς, Συντήρηση καρπού |
Subjects: | Ε > Ελαιουργία και ελαιουργεία Ε > Ελιά Π > Ποιοτικός έλεγχος |
Divisions: | Σχολή Τεχν.Γεωπονίας και Τεχν.Τροφίμων και Διατροφής > Τμήμα Φυτικής Παραγωγής (Φλώρινα) |
Depositing User: | Προσωπικό Καταθετηρίου |
Date Deposited: | 24 Mar 2015 09:32 |
Last Modified: | 01 Apr 2015 11:18 |
URI: | http://anaktisis.uowm.gr/id/eprint/1100 |
Ενέργειες (απαιτείται σύνδεση)
View Item |