Items where Subject is "Τ > Τσάι - Αποξήρανση"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Thesis
Number of items at this level: 9.

Thesis

Άνδρια, Σοφία and Πολυξενίδου, Κατερίνα (2022) Παραγωγή και ποιοτικά χαρακτηριστικά καφέ και τσαγιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βασβατέκης, Δημήτριος (2022) Το τσάι του βουνού στο νομό Κοζάνης τρόπος καλλιέργειας και βιολογικές ιδιότητες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βοζίνου, Ελένη (2018) Pulsed electric field extraction of Moringa oleifera dry leaves and bioactive herbal tea preparation. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κουρέλη, Ελπίδα (2022) Μελέτη αντιοξειδωτικής ικανότητας σε τσάι βιομηχανικής κάνναβης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Λιάκου, Αθανασία (2006) Μελέτη του tingis sideritis στο τσάι του βουνού στο νομό Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μιγκοτζίδου, Καλλιόπη (2011) Αρωματικά φυτά της Ινδικής Χερσονήσου: κάρυ - τσάι. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπατσίλη, Καλλιόπη (2011) Τσάι του βουνού - καλλιέργεια του Sideritis reaseri στη Βρύναινα Μαγνησίας και τρόποι αποξήρανσης του. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πατμάνογλου, Ιωάννης (2020) Η επίδραση των κλιματολογικών συνθηκών στην ποιότητα και απόδοση των αρωματικών φυτών στην περιοχή του Βοϊου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζητρύφωνος, Ανδρόνικος (2014) Η καλλιέργεια του τσαγιού του βουνού (σιδερίτης). Στοιχεία παραγωγής του στον Πελαργό Φλώρινας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Wed Apr 24 01:03:24 2024 EEST.

Created by  Elidoc

To Top