Up a level |
Βαρδάκας, Αλέξιος (2018) Utilization of rose petal by-product as a source of polyphenols for potential applications in the food industry. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Γκαραγκούνου, Σωτηρία (2022) Η καλλιέργεια της τριανταφυλλιάς στο θερμοκήπιο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ξανθοπούλου, Φωτεινή (2008) Η Τριανταφυλλιά στην παραγωγή ροδέλαιου = The Rose in rose oil production. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Σαρταρίδης, Ιωάννης (2015) Η καλλιέργεια της τριανταφυλλιάς. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc