Up a level |
Ευθυμάδου, Μυρτώ Ελπίδα (2019) Ποιοτικά χαρακτηριστικά τοματοπολτού ελαφράς συμπύκνωσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ζελελίδου, Δέσποινα (2019) Προσδιορισμός ποιοτικών παραμέτρων σε ελαφρά συμπυκνωμένο τοματοπολτό. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Κορυλάκη, Ευαγγελία (2004) Παρουσίαση βιομηχανικής επιχείρησης "Προντάκτα Α.Ε.". BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παπαϊωάννου, Μαρία (2006) Παραγωγή & μεταποίηση βιομηχανικής τομάτας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Παρασκευάς, Αλέξανδρος (2022) Παρασκευή σάλτσας ντομάτας εμπλουτισμένης με διάφορα αρωματικά φυτά και μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc