Up a level |
Αλμπάντη, Ζαχαρούλα (2018) Προσδιορισμός τρυγικού οξέος στο χυμό ροδιού και σύστημα ποιότητας παραγωγής ροδιού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Αντωνιάδης, Σεραφείμ (2019) Η ροδιά και η καλλιέργειά της. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Βαλάσης, Χρυσοβαλάντης (2021) Το ρόδι και οι θεραπευτικές του ιδιότητες στον άνθρωπο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Ζκάγια, Ευαγγελία (2022) Το ρόδι : Παραγωγή μεταποίηση και συσκευασία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc