Items where Subject is "Μ > Μπύρα, Βιομηχανία της - Ελλάδα - Έρευνα"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Α | Β | Κ | Μ | Ν | Τ | Χ
Number of items at this level: 10.

Α

Αφεντούλη, Αλίκη (2021) Διαγράμματα ροής παρασκευής μπύρας και σύστημα ISO 22.000. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Β

Βλάχου, Ελένη-Δήμητρα (2009) Παραγωγή ζύθου και εργαστηριακοί έλεγχοι που αφορούν την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Κορέστη, Μελπομένη (2004) Το σύστημα HACCP και η εφαρμογή του στην παραγωγή μπύρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κουρτέση, Ειρήνη (2006) Παραγωγή, ποιότητα και διατροφική αξία της μπύρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Μακατσώρη, Αγγελική and Καπουλίτσας, Αθανάσιος (2012) Παραγωγή μπύρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπαρνάσας, Χαρίλαος and Σακκάς, Ιωάννης (2013) Ανάλυση και διαχείριση αποβλήτων σε βιομηχανία επεξεργασίας Ζύθου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπόρας, Κωνσταντίνος (2021) Παρασκευή μπύρας και ποιοτικός έλεγχος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ν

Νάκε, Βερόνικα Γκλαντιόλα (2022) Παραγωγή μπύρας από διαφορετικές ποικιλίες λυκίσκου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τ

Τσιλιγγίρης, Γεώργιος (2014) Καινοτομία και ανταγωνισμός στην ελληνική αγορά μπύρας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χ

Χαιρετάκης, Κάρολος (2017) Η ανάπτυξη της μικροζυθοποιίας στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Sat Nov 23 01:02:25 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top