Items where Subject is "Μ > Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - Πολιτικές απόψεις"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Α | Β | Γ | Ζ | Θ | Κ | Μ | Π | Ρ | Σ | Τ | Χ
Number of items at this level: 34.

Α

Ανδριτσόπουλος, Ιωάννης (2003) Η ελληνική δημοσιογραφία στο εμπορευματοποιημένο περιβάλλον δράσης των Μ.Μ.Ε. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Β

Βουρνούκας, Δημήτριος (2016) Η εικόνα της Καστοριάς και γενικότερα της Δυτικής Μακεδονίας στον ελληνικό τύπο του μεσοπολέμου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γ

Γαλάνης, Δημήτριος (2008) Ο εμφύλιος πόλεμος της πρώην Γιουγκοσλαβίας και η κάλυψη του από τον ελληνικό τύπο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γκιγκής, Βασίλειος (2007) Επιχείρηση καθορισμού ημερήσιας θεματολογίας από τα πολιτικά κόμματα και τα ΜΜΕ: όμοιες ή διαφορετικές οπτικές γωνίες της πολιτικής πραγματικότητας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ζ

Ζγούρας, Γεώργιος (2008) Η διπλωματία των μέσων και ο ρόλος των Μ.Μ.Ε. στην Ισραηλινό - Παλαιστινιακή διαμάχη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Θ

Θραψανιώτη, Μαρία and Χρυσοπούλου, Ευγενία (2015) Η παρουσίαση των εξελίξεων στην Συρία από τα διεθνή μέσα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Καραδήμου, Παναγιώτα (2014) Σε ποιο βαθμό τα Μ.Μ.Ε. διαμορφώνουν την πολιτική ατζέντα; Ανάλυση της σχέσης πολιτών- Μ.Μ.Ε. - πολιτικών στον καθορισμό της πολιτικής ατζέντας με επίκεντρο την κλιμάκωση της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Καρύπη, Μαρία (2014) Αίτια, λόγοι εμφάνισης ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη και ο ρόλος των Μ.Μ.Ε.: συγκριτική και ιστορική ανάλυση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κατσαμπέκη, Ελπίδα (2009) Καθοριστικοί παράγοντες δημιουργίας ειδησεογραφικών αξιών και οι επιπτώσεις τους στη διαμόρφωση της τηλεοπτικής κάλυψης της πολιτικής ζωής του τόπου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κωστοπούλου, Ανδριάνα (2008) Έρευνα περιεχομένου τηλεοπτικής ειδησεογραφίας στην Ελλάδα: τρόποι προβολής και πλαισίωσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Μήγκος, Σταύρος Π. (2018) Πολιτική και Μ.Μ.Ε. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπόλη, Μαρίλντα (2007) Γυναίκες και πολιτική: η αναπαράσταση των γυναικών στον ελληνικό ημερίσιο τύπο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Πάσχου, Ιππολύτη (2005) Η προβολή του Γιώργου Παπανδρέου ως νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ: παρακολούθηση και ανάλυση των δημοσιευμάτων για μια εβδομάδα μετά την εκλογή του σε δυο εφημερίδες αντίθετου ιδεολογικού προσανατολισμού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πανταζή, Δήμητρα and Φέρρα, Ιωάννα (2008) Πολυπολιτισμικό κοινό και σχέσεις Ανατολής - Δύσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαδημητρίου, Αφροδίτη (2010) Η θυσία της αντικειμενικότητας και της δημοσιογραφικής αμεροληψίας στο βωμό των υψηλών τηλεθεάσεων. Ο ρόλος του δημοσιογράφου στην αναπαράσταση και κατασκευή της καθημερινότητας μέσα από τη σύγκριση των δελτίων ειδήσεων ιδιωτικών και κρατικών τηλεοπτικών σταθμών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαναστασίου, Αικατερίνη (2003) Η λειτουργία του τύπου και η σκιαγράφηση των πολιτικών εξελίξεων μέσω αυτού κατά τις βουλευτικές εκλογές των περιόδων 1996 και 2000. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαναστασίου, Δήμητρα and Φωτείνου, Ακριβή (2008) Η αναπαράσταση της διαμαρτυρίας και η κατασκευή της κοινωνικής συναίνεσης στα ΜΜΕ: η περίπτωση των κινητοποιήσεων εναντίων του νομοσχεδίου για την παιδεία στον ελληνικό τύπο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαχάστα, Ελισάβετ (2008) Πώς αντιμετωπίζει ο ημερήσιος τύπος το θέμα των σημαιοφόρων άλλων εθνικοτήτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πλατάκης, Στυλιανός (2007) Πολιτική επικοινωνία και ΜΜΕ. Ο ρόλος και η επίδραση του τύπου και της τηλεόρασης στο Ν. Ηρακλείου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ρ

Ρουμπή, Ευθαλία (2006) Τα ΜΜΕ και η κατασκευή της πραγματικότητας. H πρόσληψη της υποψηφιότητας της Γκιούλ Μπεϊάζ Καραχασάν από την κοινή γνώμη της Καρδίτσας. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ρουσκοπούλου, Μαρία and Μυλωνοπούλου, Αγαθούλα (2015) Ενδοτικότητα υπακοή και συμμόρφωση στην επιρροή των Μ.Μ.Ε. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σ

Σάκκου, Μαρίνος (2007) Εθνικισμός και ο ρόλος των Μ.Μ.Ε. για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σαββουλίδου, Ανατολή (2008) Μέσα επικοινωνίας και βουλευτικές υποψηφιότητες στην ελληνική περιφέρεια: Νομός Κοζάνης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σακελλαρίου, Δέσποινα (2009) Τεχνικές διαφήμισης και επικοινωνίας στη σύγχρονη πολιτική σκέψη και φιλοσοφία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σιδέρη, Ευαγγελία (2007) Η ειδησεογραφία στα εναλλακτικά και στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σιδέρη, Ιωάννα and Χατζοπούλου, Σοφία (2011) Η διένεξη μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης: ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης και κατά πόσο επηρέασαν την κοινή γνώμη. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σιμούδη, Δέσποινα (2022) Οι αναπαραστάσεις της ΕΕ στα ελληνικά ΜΜΕ (τύπος και ειδησεογραφικά blogs) σε περιόδους κρίσης, ελληνική κρίση χρέους (2015), προσφυγική κρίση (2016), πανδημία Covid-2019 (2019). BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σταφυλάτου, Δέσποινα (2012) Ευρωπαϊκή Ένωση και ελληνικά ΜΜΕ: η παρουσία ευρωπαϊκών θεμάτων στον ελληνικό τύπο. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Συμιρδάνη, Μαρία (2018) Το αίτημα ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία. Επικοινωνιακή ανάλυση = The claim of Catalonia for independence from Spain. Communication analysis. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τ

Τολιόπουλος, Αθανάσιος (2012) Η παρουσίαση της πρόσφατης οικονομικής κρίσης και προτεινόμενων μέτρων αντιμετώπισης της από τα δελτία ειδήσεων: προσπάθεια ενημέρωσης ή δημιουργία πανικού;. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσάκης, Γεώργιος (2014) Η εικόνα της Ελλάδας στον ξένο τύπο σήμερα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσάλλα, Ιωάννα (2007) Η κατασκευή της πραγματικότητας στα Μ.Μ.Ε.: αναπαραστάσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό ρεπορτάζ του ελληνικού ημερήσιου τύπου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χ

Χαραλάμπους, Κυριακή (2010) Οι πολιτικές ειδήσεις στην κυπριακή τηλεόραση. Συγκριτική ανάλυση μεταξύ δημοσίων και ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών της Κύπρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χατζηπέτρος, Πέτρος (2010) Οι εξελίξεις στην παιδεία και η επικοινωνιακή πολιτική των κομμάτων μέσα από καθημερινές εφημερίδες για το έτος 2007 = The developments in the education and the communication policy of parties through daily newspapers for the year 2007. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Thu Jun 20 01:04:39 2024 EEST.

Created by  Elidoc

To Top