Items where Subject is "Κ > Καταναλωτές - Προστασία"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Α | Β | Γ | Κ | Μ | Π | Ρ | Σ | Τ | Φ | Χ
Number of items at this level: 27.

Α

Αποστολάκη, Κυριακή (2010) Παραγωγή – ποιότητα ελαιολάδου και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή = Production – quality of olive oil and the applied system to ensure the quality for the consumer’s health and safety. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Αρβανιτάκης, Σπυρίδων (2014) Μελέτη και εφαρμογή συστήματος HACCP σε χώρους μαζικής εστίασης LOUNGE BAR. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Β

Βουρδάνου, Ελένη (2010) Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γ

Γαλουτζής, Γεώργιος and Σαββίδης, Ελευθέριος (2007) Η προστασία του καταναλωτή στο διαδίκτυο και η ανεπιθύμητη ηλεκτρονική αλληλογραφία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γιαννούτσος, Κωνσταντίνος (2011) Το αυγό στην Ελλάδα - παραγωγή σήμανση και εμπορία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γουργιώτη, Όλγα (2010) Η συμπεριφορά των καταναλωτών απέναντι στα γαλακτοκομικά προϊόντα = The behaviour of the consumer towards dairy products. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Γρηγορίου, Απόστολος (2010) Η στάση των καταναλωτών προς τα βιολογικά προϊόντα στο Νομό Τρικάλων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Καπερώνη, Φωτεινή (2004) Στάσεις και απόψεις των Θεσσαλονικέων για την κατανάλωση αλλαντικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κουτσουκέρας, Σωτήριος (2004) Promotion & συμπεριφορά καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κύρκου, Ελένη (2004) Αστική προστασία του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Μάντης, Θεόδωρος (2004) Τηλεοπτική διαφήμιση: η οπτική του ενεργού καταναλωτή, παραπλανητική διαφήμιση: παρουσίαση ΚΕ.Π.ΚΑ. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μίσσιου, Ιωάννα (2011) Αγορές από απόσταση, ιδίως μέσω internet και τα δικαιώματα των καταναλωτών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπαλάφα, Παναγιώτα and Ρεσετνικιώτη, Αγγελική (2005) Κύριες μορφές δικτυακών επιχειρήσεων στις καταναλωτικές και βιομηχανικές αγορές. Παράγοντες επιτυχίας και βιωσιμότητά τους. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπελλής, Αναστάσιος Α. (2012) From traditional to next generation customer service strategies in the banking sector: a case study of bank of Cyprus in Greece. Masters thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπούρχα, Αργυρούλα (2009) Μικροβιολογία νερού από την πηγή στην κατανάλωση κίνδυνοι για την δημόσια υγεία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Παναγιωτίδης, Αλέξανδρος (2008) Παραγωγή και ποιότητα προϊόντων έτοιμου φαγητού και εφαρμοσμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πανταλού, Μαρία (2012) Ο ρόλος των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και των ενώσεων καταναλωτών στην προστασία του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Παπαδοπούλου, Κυριακή (2012) Ποιοτικά χαρακτηριστικά αβγών ορνιθών χωρικής εκτροφής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ρ

Ρέκλος, Κωνσταντίνος (2013) Η ασφάλεια των προϊόντων και μέσα προστασίας του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ρίζου, Παναγιώτα (2012) Επεξεργασία και εμφιάλωση επιτραπέζιου νερού "ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ" και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σ

Στεφανής, Φώτης (2018) Επισήμανση τροφίμων και ο ρόλος της στην ενημέρωση του καταναλωτή - Νομοθεσία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Στραφιώτη, Ελένη (2012) Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων έτοιμου επιδορπίου (γλυκού – παγωτού) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τ

Τρεμπίσκας, Γεώργιος (2010) Παρουσία φυτοτοξινών στα τρόφιμα: κατηγορίες, νομοθεσία, προσδιορισμός. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσολακίδου, Μαρία (2010) Ποιότητα και λειτουργία εργαστηρίων γαλακτοκομικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Φ

Φωκίδου, Λουντμίλα (2009) Γεωργικά φυτοφάρμακα και λιπάσματα: χρήσεις, ωφέλειες και επιδράσεις στην ποιότητα των αγροτικών προϊόντων και την υγεία των καταναλωτών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χ

Χαλάτσης, Στυλιανός (2009) Παραγωγή – ποιότητα προϊόντων σφολιάτας (ζύμης) και εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την υγεία και ασφάλεια του καταναλωτή. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χηνιτίδου, Αλεξάνδρα (2009) Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην παραγωγή έτοιμου προς κατανάλωση φαγητού. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Thu Nov 26 01:04:02 2020 EET.

Created by  Elidoc

To Top