Items where Subject is "Δ > Διατροφή - Ποιότητα"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Β | Δ | Ζ | Κ | Μ | Π | Σ | Τ | Χ
Number of items at this level: 21.

Β

Βασιλειάδου, Βασιλική (2013) Σχεδιασμός εκπαιδευτικής ιστορίας για μικρές ηλικίες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Δ

Δήμα, Μαριάνθη Γ. (2017) Οικονομική κρίση και διατροφικές συμπεριφορές στα fast food. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ζ

Ζερβού, Σοφία (2010) Σύγχρονοι διατροφικοί κίνδυνοι. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κ

Κιούκιος, Νικόλαος (2004) Εφαρμογή συστήματος HACCP σε έτοιμες προς κατανάλωση σαλάτες. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κομνηνού, Μαρία and Καραγιάννη, Μαρία-Παρασκευή (2007) Η εγκατάσταση του συστήματος ISO 22000 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων : η περίπτωση των νωπών φρούτων και λαχανικών: η συμβολή της εφαρμογής του συστήματος στην αύξηση των εξαγωγών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κοτσιώνη, Θεοφίλα (2008) Η κατασκευή της διατροφικής υγείας στα γυναικεία περιοδικά. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Κρητίδου, Μαρία (2014) Ποιοτικός έλεγχος κίτρινων τυριών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μ

Μάντζιος, Ξενοφών (2014) Χημική σύνθεση και περιεκτικότητα σε χοληστερόλη κρέατος ωοτόκων ορνίθων χωρικής εκτροφής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαλαπάνη, Ελένη (2011) Διατροφικοί κίνδυνοι από την κατανάλωση οίνου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μαρμανίδου, Χρυσάνθη (2011) Διαχείριση πληροφοριών διατροφικών σκανδάλων με συγκριτική ανάλυση μέσω ενημερωτικών εντύπων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Μπέκας, Ηλίας (2012) Σύγχρονα προβλήματα του αγρο-διατροφικού κλάδου και η εμφάνιση σχετικών οργανισμών-κινημάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Π

Παπανικολάου, Κωνσταντίνος Γ. (2018) Βιολογικές καλλιέργειες οπωροκηπευτικών. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Πλαστουργού, Μαρία (2017) Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία δυναμικής εφαρμογής για Ινστιτούτα διατροφής. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σ

Σδούκου, Αφροδίτη (2004) Η διατροφική αξία του ελαιόδεντρου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σεργιάδης, Μανώλης (2008) Το ελαιόλαδο και οι ευεργετικές του επιδράσεις στην υγεία του ανθρώπου. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σταματιάδου, Ευρύκλεια (2014) Λειτουργία κυλικείων στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η στάση γονέων και εκπαιδευτικών απέναντι στη λειτουργία τους: υγιεινή διατροφή στα σχολεία και η οικονομική διάστασή τους. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σύκου, Βασιλική (2006) Τα αρωματικά φυτά ως καρυκεύματα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τ

Τακοπούλου, Έλλη-Ελένη (2017) Υγιεινή και διαιτητκή στην κύηση. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσάλτα, Ελισάβετ (2004) Οι διοξίνες στη διατροφική αλυσίδα του ανθρώπου δια μέσου των κτηνοτροφικών προϊόντων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τσιπώτη, Μαρία Ηλ. (2020) Το μάρκετινγκ της ανθυγιεινής διατροφής σε παιδιά και εφήβους στην Ελλάδα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Χ

Χαραλαμπίδης, Ιωάννης (2019) Διερεύνηση των διατροφικών συνηθειών των υπηρετούντων στο Πυροσβεστικό Σώμα. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

This list was generated on Thu Nov 21 01:04:33 2024 EET.

Created by  Elidoc

To Top