Up a level |
Καράγκιολη, Νομική-Ειρήνη (2004) Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) στην αρτοποιία. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Νικολαΐδου, Καρολίνα and Μαρβάκη, Ευαγγελία (2008) Υποχρεωτικές και αναγκαίες διαδικασίες ποιότητας στα πλαίσια της εγκατάστασης του συστήματος διαχείρισης ποιότητας που βασίζεται στο πρότυπο EN ISO 9001:2000 στις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου της παραγωγής αρτοσκευασμάτων. BSc thesis, ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Created by Elidoc